غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

رقم قرارداد خارجی‌های استقلال فاش شد

۲ بازیکن فرانسوی باشگاه استقلال در آغاز شروع کار خود با آبی‌پوشان مبالغ قابل توجهی از این باشگاه دریافت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه استقلال برای حضور در بیست و یکمین فصل از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال دست به خرید ۲ بازیکن خارجی زد. کوین یامگا و رودی ژستد بازیکنان جدید خارجی تیم فوتبال استقلال هستند که هر کدام از آن‌ها با عقد قراردادی ۲ ساله به جمع آبی‌پوشان پایتخت پیوستند.

 

یامگا که پست اصلی‌اش وینگر راست است، موفق شده در بازی مقابل تیم‌های ذوب‌آهن و فجر سپاسی مجموعا ۳ گل به ثمر برساند. عملکرد خوب یامگا باعث شده این بازیکن از امید‌های اصلی گلزنی آبی‌ها به حساب آید و تا حدودی بتواند خود را در ترکیب ثابت آبی‌ها جای دهد.


همچنین رودی ژستد از بازی مقابل فجر و نساجی مازندران به کار گرفته شد، اما هنوز نتوانسته به هماهنگی با اعضای تیم برسد. این بازیکن همچنین پس از بازی مقابل نساجی از عملکرد خود رضایت چندانی نداشت و باید منتظر بازی‌های بعد و عملکرد این بازیکن ماند تا مشخص شود این بازیکن تا چه اندازه در تفکرات سرمربی آبی‌ها قرار خواهد گرفت.

 

یکی از مسائلی که در شروع حضور این ۲ بازیکن در استقلال مطرح شد، بحث مبلغ قرارداد آن‌ها است که تا اینجای کار گمانه‌زنی مختلفی صورت گرفته است. طبق پیگیری‌های انجام شده، ژستد با توجه به آپشن‌هایی که در قراردادش ذکر شده است، می‌تواند تا مبلغ ۴۸۰ هزار دلار از باشگاه استقلال بابت قراردادش دریافت کند و همچنین یامگا نیز با استقلال قراردادی ۳۰۰ هزار دلاری امضا کرده است.

 

طبق پیگیری‌های انجام شده، ژستد تا اینجای کار ۱۶۰ هزار دلار از مبلغ قرارداد خود را دریافت کرده است و یامگا هم ۵۰ هزار دلار از مبلغ قراردادش از باشگاه استقلال را گرفته است. یامگا از هفته دوم و ژستد از هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر در ترکیب استقلال حضور داشتند و باید دید باشگاه استقلال در ادامه کار چه عملکردی بابت قرارداد‌های این بازیکنان در نظر خواهد گرفت./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار